O a le 'ese'esega i le va o le Cantilever Beam Load Cell ma Shear Beam Load Cell?

Selu uta uta alava Cantilevermasi'i ave ave avegae iai eseesega nei:

1. Vaega fa'avae
**Centilever beam load cell**
- E masani lava ona faʻaaogaina se fausaga faʻapipiʻi, ma le tasi pito e faʻamau ma le isi pito e faʻamalosia.
- Mai le foliga vaaia, o loʻo i ai se faʻalava umi o le cantilever, o lona pito faʻamau e fesoʻotaʻi ma le faʻavae faʻapipiʻi, ma o le uta uta e faʻatatau i le malosi mai fafo.
- Mo se faʻataʻitaʻiga, i nisi o fua faʻaeletoroni laiti, o le vaega o le cantilever o le paʻu o le mamafa o le mea e iloagofie ai, ma o lona umi ma le lautele e mamanuina e tusa ai ma le tulaga patino ma le saʻo manaʻomia.
**Sulu fa'alava ave uta**
- O lona fa'atulagaga e fa'avae i luga o le fa'avae fa'amamafa sele ma e masani ona fa'aopoopoina fa'alava fa'alava tutusa e lua i luga ma lalo.
- E fesoʻotaʻi i le ogatotonu e se fausaga faʻapitoa faʻapipiʻi. A fa'agaoioi le malosi mai fafo, o le fausaga o le sile o le a maua ai le fa'aletonu o le sile tutusa.
- O foliga atoa e masani lava, tele columnar poʻo sikuea, ma o le faʻapipiʻiina auala e fai si fetuutuunai.

2. Fa'amalosi auala fa'aoga
** Fa'ailo fua fa'alava fa'alava**
- O le malosi e masani ona galue i luga o le pito o le faʻalava faʻalava, ma o le tele o le malosi i fafo e lagona e ala i le piʻo o le faʻaogaina o le faʻalava.
- Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a tuʻuina se mea i luga o se ipu fua e fesoʻotaʻi ma se faʻalava, o le mamafa o le mea o le a mafua ai ona punou le faʻalava, ma o le a faʻalogoina e le fua faʻafefe o le faʻalava le faʻaogaina o lenei suiga ma liua i se eletise. faailoilo.
**Sili fua fa'alava fua**
- O le malosi mai fafo e faʻaaogaina i le pito i luga poʻo le itu o le masini, e mafua ai le mamafa o le sele i le fausaga o le sele i totonu o le masini.
- O le mamafa o le sile o le a mafua ai suiga i totonu o le tino mauti, ma o le tele o le malosi mai fafo e mafai ona fuaina i le fua faʻatatau. Mo se fa'ata'ita'iga, i totonu o le fua tele o le loli, o le mamafa o le ta'avale e tu'uina atu i le fa'alava o le sele mamafa e ala i le fua fa'avae, e mafua ai le fa'aletonu o le sele i totonu o le masini.

3. Sa'o

** Cantilever beam weighing sensor**: E maualuga le sa'o i se la'ititi la'ititi ma e fetaui mo mea laiti fua fa'atatau e maualuga le sa'o mana'omia. Mo se fa'ata'ita'iga, i nisi o paleni sa'o o lo'o fa'aogaina i totonu o fale su'esu'e, e mafai ona fua sa'o lelei le fua o le mamafa o fa'alava.
**Sear beam weighing sensor**: E fa'aalia lelei le sa'o lelei i se va'aiga lautele ma e mafai ona fa'amalieina mana'oga sa'o mo le fuaina o mea tetele ma mea tetele i le gaosiga o pisinisi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se fua faʻatatau o uta tele i totonu o se faleteuoloa, e mafai e se faʻailoga faʻapipiʻi sele mamafa e mafai ona fua saʻo le mamafa o uta.

4. Fa'atinoga Fa'atusa
** Fa'ailo fua fa'alava fa'alava**
- E masani ona fa'aoga i mea laiti e fa'atatau e pei o fua fa'aeletonika, fua fa'atatau, ma fua fa'apipi'i. Mo se fa'ata'ita'iga, o fua fa'aeletonika i supamaketi, fa'alava fa'alava fa'amama e mafai ona fua vave ma sa'o le mamafa o oloa, lea e faigofie mo tagata fa'atau e fa'amautu fa'amatalaga.
- Faʻaaogaina mo le fuaina ma le faitauina o mea laiti i luga o nisi o laina gaosiga faʻapitoa e faʻamautinoa ai le lelei o oloa ma le gaosiga lelei.
**Sili fua fa'alava fua**
- Fa'aaoga lautele i mea lapopo'a po'o le lapopo'a lapopo'a mamafa e pei o fua ta'avale, fua fa'amau, ma fua ala. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le koneteina fua faʻatatau i le taulaga, e mafai e le shear beam load cell ona tauave le mamafa o koneteina lapopoa ma tuʻuina atu faʻamaumauga saʻo o le mamafa.
- I totonu o le fuaina o le hopper i le gaosiga o fale gaosi oloa, e mafai ona mataʻituina le suiga o le mamafa o meafaitino i le taimi tonu e ausia ai le faʻapipiʻiina saʻo ma le gaosiga o le gaosiga.

 


Taimi meli: Aukuso-13-2024